Qui som nosaltres?

Qui som nosaltres?

Constituïda en associació, la Base Cultura té dos objectius precisos:

Fer callar la francofonia a València i donar a aquesta ciutat tota la visibilitat que mereix en el món francòfon.

A escala local, es concep com un espai de sociabilitats francòfones i francòfils que s’insereix en l’ecosistema valencià.

 

A escala internacional, té la ferma voluntat de promoure València suscitant i valorant projectes d’associacions culturals i artístiques amb el món francòfon.

HíBRID

Tot alhora espai de creació, d'exposició, de formació, de conferències, de actuació, de concerts, de tallers participatius, de projeccions, etc., la Base Cultura crea una gramàtica d'accions noves fent l'aposta de la transversalitat i de la sinergia entre actors de diferents horitzons.

Integra a totes aquelles i aquells que desitgen actuar junts per a formar un mitjà associat i crear una dinàmica cultural contemporània i oberta al món.

ITINERANT

La nostra associació desplega manifestacions artístiques i culturals de primer pla en una lògica col·laborativa i nòmada. Inclusió i dinàmica, la Base Cultura s'exporta segons els esdeveniments que organitza.

Fadera, desenvolupa i comparteix els coneixements a través del teixit associatiu, intel·lectual i artístic dels territoris valencians i francòfons, i insufla noves formes de viure junts als llocs que inverteix.

Una pregunta? Un dubte?

El nostre equip està a la seva disposició i li respondrà al més aviat possible.

Scroll up